Taveerne ‘t Wetshuys

Taveerne ‘t Wetshuys

Taveerne ‘t Wetshuys

Taveerne ‘t Wetshuys

Het monumentale Taveerne ‘t Wetshuys in Almelo moest eind 2010 in een kort tijdsbestek met weinig middelen omgetoverd worden van een donker café tot een sfeervol eetcafé/restaurant. Zowel de bovenverdieping als de begane grond kregen binnen een week een nieuwe kleurstelling, nieuwe verlichting, accessoires en deels nieuw meubilair.

BR-Flex

BR-Flex

BR-Flex

BR-Flex

BR-Flex is een uitzendbureau voor mensen in bouw. Dit is de hoofdvestiging in Hardenberg. Vanuit een bestaande pand is een laagdrempelige en open sfeer gecreëerd. De ronde cirkelvormen zijn overal in het pand zichtbaar, waardoor er open, transparante indeling is ontstaan.

Woonhuis Weerselo

Woonhuis Weerselo

Woonhuis Weerselo

Woonhuis Weerselo

De woning in een monumentaal pand in Weerselo moest geheel opnieuw ingericht worden. De opdrachtgever wilde veel authentieke interieurelementen in zijn woning verwerken. Er werd gekozen voor meubels op maat, zoals vaste kasten en radiatorombouwen, gemaakt door een interieurbouwer.

Voor het sanitair werd gekozen voor een nostalgische sfeer, met moderne luxes

Woonhuis Oosterhesselen

Woonhuis Oosterhesselen

Woonhuis Oosterhesselen

Woonhuis Oosterhesselen

De opdrachtgever wenste een flinke uitbreiding van de woning met veel licht en hoogte. Daarom is gekozen voor een bij het bestaande huis passende vormgeving. De uitbreiding kreeg een lessenaarsdak, dat haaks staat op het bestaande lessenaarsdak. Daardoor was het mogelijk aan de achterzijde van de woning grote raampartijen te crëeren. Om het huis wat meer ‘body’ te geven is gebruik gemaakt van de robuustere uitstraling van de kolommen.

Voor het interieur is gekozen voor sobere materialen, met veel gebruik van hout in combinatie met wit hoogglans.

Modelwoning

Modelwoning

Modelwoning

Modelwoning

Voor Johan Dekker Interieur in Vriezenveen werd een plan gemaakt voor een modelwoning, waarin getoond wordt hoe met stoffering en kleuren omgegaan kan worden.

De woning richt zich op de liefhebbers van een nostalgische sfeer, maar wel met durf door de toepassing van wat gewaagdere of uitgesproken prints, kleuren en materiaalgebruik. Men waant zich terug in de tijd van toen, met accenten van nu.

Roelien Hair & Beauty

Roelien Hair & Beauty

Roelien Hair & Beauty

Roelien Hair & Beauty

Kapsalon Roelien Hair & Beauty in Vroomshoop wilde de klant meer bieden dan alleen maar een knipbeurt en wilde dat het interieur daar bij aansloot: de klant moest het gevoel krijgen dat hij of zij verwend zou worden. Kortom, een gevoel van luxe, warmte en met een huiselijke hoek waar rustig een kopje koffie gedronken zou kunnen worden.

De Toren

De Toren

De Toren

De Toren

De Toren is het nieuwe ontworpen en gebouwde pand van weekblad De Toren in Hardenberg. Het logo, de rode T is in het hele pand zichtbaar middels de centrale vide. Het is als een rode “schijf”, soort roomdivider waarin wanden, kasten en werkplekken zijn opgenomen zichtbaar op alle drie de verdiepingen.

Max & Co

Max & Co

Max & Co

Max & Co

Voor Max & Co in Almelo werd een uitbreiding gerealiseerd ten behoeve van de luxe leercollectie. Bedoeling was een contrast te creëren met de monumentale voorzijde van het pand.

Dat werd bereikt door industrieel staal als zichtwerk te gebruiken en de vloer een betonlook te geven. Dit werd weer verzacht door een luxe verlichtingsplan met een open haard.

Dijkman & Huisman Advocaten

Dijkman & Huisman Advocaten

Dijkman & Huisman Advocaten

Dijkman & Huisman Advocaten

Aan de Ootmarsumsestraat in Almelo werd een voormalige dokterswoning, inmiddels in gebruik als accountantskantoor, compleet onder handen genomen door Anita Sonneveld Interieuarchitecten. De kantoorvilla werd in de oude stijl gerenoveerd, met moderne interieurelementen.

Systeemplafonds verdwenen, de oorspronkelijke plafonds werden gerenoveerd en waar niet meer aanwezig werden de stuclijsten opnieuw getrokken. De vroegere kamer en suitedeuren met kastenwanden werden opnieuw in het interieur gebracht.

Aan de achterzijde werd een aanbouw gecreëerd met een lichtstraat.

Woonboerderij Daarle

Woonboerderij Daarle

Woonboerderij Daarle

Woonboerderij Daarle

Voor de woonboerderij Erve Vrielinck in Daarle wilde de opdrachtgever een warm landhuis, vol luxe maar met de sfeer van het buitenleven. Het complete interieur van deze villa met gastenverblijf werd door Anita Sonneveld Interieuarchitecten vormgegeven.

De gewenste sfeer is bereikt door te werken met warme en natuurlijke materialen en dit levendig te maken met kleuraccenten. De woonboerderij is door de opdrachtgever bedoeld als te verhuren lifestyle villa, compleet met haardpartij, luxe badkamers en sauna.